Чи відновлять у Львові автобусний маршрут до онколікарні на Гашека

3199 0
Маршрут №57 курсував до онколікарні до 2020 року.
фото: Святослав Нейгауз

фото: Святослав Нейгауз

Нещодавно Tvoemisto.tv опублікувало матеріал про Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр. У коментарях до нього львів'яни запитували, чому до лікарні не курсує громадський транспорт. Зауважимо, що востаннє, до 2020 року, туди їздив автобусний маршрут №57. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv керівник міського управління транспорту Орест Олеськів, цей маршрут планують виставити на конкурс перевізників.

«У нас в мережі є 57 маршрут, який курсував до онколікарні. Але з 2020 року він перестав курсувати, в 2021 ми намагалися відновити його, проте не вдалося, адже ним давно не користувалися і він у великій мірі дублює інші. Цей маршрут був на тимчасовому договорі, він вже не дійсний. Зараз ми готуємося до оголошення нового конкурсу на перевезення і плануємо винести цей маршрут на конкурс, щоб знайти перевізника, який буде готовий забезпечити його своїм рухомим складом», – зазначив Орест Олеськів. 

Читайте також: У Львові змінили рух трьох маршрутів та створили новий

Конкурс планують оголосити у жовтні, а процедура триватиме півтора місяці. Чи вдасться знайти перевізника – невідомо, тому неможливо стверджувати, що цей маршрут знову запрацює.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv опублікувало розмову з директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олегом Забарило. У ньому йдеться про проблеми з заторами, громадський транспорт, здорожчання вартості квитка та безготівкову оплату. Читайте за посиланням. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!