Чи поїде у Львові автобус за маршрутом, який не курсував від 2020 року

14001 0
Маршрут №57 можуть відновити.
ФОТО УМОВНЕ/ЛМР

ФОТО УМОВНЕ/ЛМР

Львів'яни цікавляться, чому до Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичний центру не курсує громадський транспорт. Зауважимо, що востаннє, до 2020 року, туди їздив автобусний маршрут №57. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv керівник міського управління транспорту Орест Олеськів, цей маршрут виставили на конкурс перевізників, тож, можливо, відновлять.

Раніше маршрут скасували через недостатню кількість водіїв. У січні 2024 року департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради оголосив конкурс на визначення перевізників на семи автобусних маршрутах, серед них і 57-ий.

«Будемо проводити розкриття пропозицій на конкурс 27 лютого, і тоді стане зрозуміло, чи хтось подався з перевізників на конкурс. Тоді конкурсний комітет розгляне документи. Якщо вони будуть впорядку, тоді цей маршрут поїде. Але це ще під питанням», – зазначив Орест Олеськів. 

Читайте також: Львову бракує водіїв, або Чи почнуть жінки кермувати автобусами

Маршрут №57: вул. Польова – вул. Новознесенська – вул. Механічна – вул. Б.Хмельницького – вул. В.Липинського – просп. В.Чорновола – пл. Торгова – пл. Князя Ярослава Осмомисла – вул. І.Гонти – пл. Данила Галицького – вул. Підвальна – вул. В.Винниченка – пл. Соборна – вул. І.Франка – вул. Зелена – вул. Шота Руставелі – вул. Стрийська – вул. М. Максимовича – вул. Стрийська – вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – вул. І.Франка – пл. Соборна – вул. В.Винниченка – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. І.Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. В.Чорновола – вул. В.Липинського – вул. Б.Хмельницького – вул. Механічна – вул. Новознесенська - вул. Польова.

Нагадаємо, що за останній місяць АТП-1 вдалося залучити на роботу додаткових водіїв комунальних автобусів, але проблема залишається гострою. Наразі АТП-1 не вистачає близько 90 водіїв автобусів.

Наталія Вареник

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!