Політична реклама

Депутатів, які намагалися в’їхати у під’їзд будинку у Пустомитах, виключать з партії

4228 0
Також їх закликали скласти депутатські мандати.
Скріншот Zaxid.net

Скріншот Zaxid.net

Львівська обласна організація «Європейської солідарності» виключить з партії обраних депутатами Пустомитівської міськради Андрія Жидачека та Солонківської сільськради Миколу Пущака.

Як йдеться у формулюванні рішення «за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії «Європейська солідарність», повідомляє пресслужба партії.

Читайте також: Людське ставлення і турбота про зміст. Чого хочуть від влади Львова освіта і культура

Окрім того, рада Львівської обласної організації партії звернулася до Солонківської ОТГ із вимогою звільнити Миколу Пущака із посади заступника її голови ОТГ та закликала Жидачека та Пущака скласти депутатські мандати.

Нагадаємо, як написав на своїй сторінці у Фейсбук заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, двоє новообраних депутатів міської ради на позашляховику Mercedes намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів.

«До речі, вони не діти. Одному 34 роки. Другому – 36. Хоча може я помиляюсь і у пустомитівських депутатів є контракт з «Mercedes» на випробування, як їздять їх джипи по пішоходним східцям?», – додав Геращенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!