Для дітей загиблих бійців на Львівщині проводять арттерапію. Як записатися

513 0
Заняття вже проводять у 9 громадах.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

На Львівщині для дітей загиблих захисників проводять заняття із арттерапії. Заходи вже впровадили у Золочівській, Дрогобицькій, Стрийській, Городоцькій, Жовківській, Новояворівській, Меденицький, Рудківській та Новокалинівській громадах.

Джерело: ЛОВА

«До початку навчального року представники  громадської організації «Обʼєднання Добровольців» розпочали важливу ініціативу – у громадах  проводять арттерапію для діток полеглих захисників і захисниць України. Ініціативу реалізують у межах проєкту об’єднання «Варто+ГО» за фінансової підтримки Українського Ветеранського Фонду та Фонду «МХП-Громаді», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові лікують воїна, у тілі якого застрягло 40 уламків ворожої міни

Долучитися до занять із арттерапії можна за номером +380 63 189 9777 (Олена Живко).

Нагадаємо, що До свого 55-річчя директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко вирішив пройти пішки за добу 100 кілометрів, аби зібрати кошти на продовження реабілітації та оздоровлення захисників, якими опікується фонд, а також, щоб укласти договір ще з одним лікувально-реабілітаційним комплексом і допомогти більшій кількості воїнів.

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!