Політична реклама

До концерту Scorpions у Львові залишилось менше двох тижнів

1533 0
Вже менше ніж за 2 тижні до Львова завітають легендарні «Скорпіонс». 27 жовтня у Львові на Велотреку СКА відбудеться перший та єдиний в історії міста концерт гурту, який вже завершує свою музичну кар’єру, - повідомляють організатори. Шоу обіцяє бути вражаючим, а квитків вже залишилось обмаль.

«Ціни на квитки, які ще залишились у продажу, коливаються від 590 грн до 1990 грн, - повідомив директор Мережі квиткових кас «Kasa.in.ua» Андрій Герасименко. – Найменше залишилось у першу фан-зону, трохи більше є квитків у сидячих місцях – від 690 грн».

Нагадаємо, оголосивши 2010 року про завершення своєї музичної кар’єри, «скорпіони» вирішили «вкусити» на прощання – організували світове турне, в межах якого передбачено чотири концерти в Україні: Київ, Одеса, Дніпропетровськ та Львів. Музиканти кажуть, що «молодими вони ніколи вже не стануть, однак фініш хочуть зробити гучним». Запевняють, що залишать сцену чемпіонами і «ховати» передчасно їх не треба - турне триватиме три роки.

Аби закарбувати останній виступ у пам’яті слухачів назавжди, «Скорпіонс» збільшили тривалість шоу, включивши у програму концерту не лише нові пісні, а й перевірені часом хіти. Зазвучать Still Loving You, Rock You Like a Hurricane, When Love Kills Love, Send Me an Angel. А також - Wind of Change, що «як штормовий вітер, через який дзвенить дзвін свободи світу у свідомості людей дме в обличчя часу», про який співав соліст Клаус Майне ще у 90-роках.

Подбали організатори й про спецефекти. Кожна пісня супроводжуватиметься спеціальним набором піротехнічних засобів, загальна кількість яких досягає 262 установок, технічний райдер складає 60 сторінок, а вага беклайну - більше 10 тонн. Так, для перевезення залучать вантажний літак АН-12, а сцена, звукове та світлове обладнання подорожує з міста в місто на 20-тонних траках.

Придбати квитки на концерт у Львові можна у квитковій касі на вул. Банківській, 5, на сайті kasa.in.ua або за номерами телефонів:

(032) 243-00-02

093-0000-754

066-0000-754

097-0000-754.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!