Політична реклама

До Львова приїдуть кельнери з Києва та Одеси

1414 0
Через два тижні, 21 травня, у Львові святкуватимуть День кельнера. Цього дня ресторатори разом із відомими львів'янами попрацюють офіціантами (кельнерами), аби у такий спосіб привітати людей цього фаху. Крім того, до міста приїдуть кельнери з Києва і Одеси, аби допомогти львівським колегам у роботі.
Марк Зархін

Марк Зархін

Засновник свята ресторатор Вардкес Арзуманян розповів, що в цей день і сам працюватиме на кухні, щоб підкреслити суспільну важливість ресторанної справи, а також запрошує до участі відомих відомих львів'ян та чиновників, пише видання Львівські новини online.

"Святкування відбудеться напередодні президентських виборів, щоб побачити, як можуть працювати кандидати у президенти, я готовий видати їм одяг і прийняти у своїх ресторанах, де вони можуть проявити себе як кельнери, а також попрацювати на кухні", – розповів Вардкес Арзуманян.

Святкування відбудеться під гаслом "Подаруй кельнеру квітку". Тож усіх львів'ян закликають купити квіти і привітати своїх улюблених офіціантів з професійним святом.

Крім того, Галицька школа гостинності проведе безкоштовний бліц-семінар під назвою "Продажі у ресторані". На ньому також відзначать найкращих кельнерів готельно-ресторанного бізнесу Львова (нагородження відбудеться у Ратуші).
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!