Домівка врятованих тварин безкоштовно стерилізуватиме безпритульних тварин

618 0
Цього разу буде жива черга.
Умовне фото

Умовне фото

В період з 30 вересня по 4 жовтня 2023 року «Домівка врятованих тварин» буде співорганізатором безкоштовної програми із стерилізації безпритульних тварин. Про це повідомив директор організації Орест Залипський.

Також разом із стерилізацією, коти і собаки отримають безкоштовну вакцинацію та обробку від паразитів. Програма буде проходити на території організації за адресою вул. Олекси Довбуша, 24.

Цього разу буде жива черга. Тварини обов'язково мають прибувати до Домівки в переносках.

«Котів, які живуть на вулицях, слід тримати в клітках протягом 24 годин після операції, щоб переконатися, що вони повністю прокинулися, перш ніж їх випустять. Це означає, що доглядач повинен погодувати їх принаймні один раз. Домашніх котів можна забрати з клітки, коли вони повернуться додому, але ми рекомендуємо тримати їх у приміщенні або в безпечному місці, де за ними можна буде спостерігати, протягом 4-6 днів після операції», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Домівка врятованих тварин у Львові. Фоторепортаж

До того ж тварини отримають пакет вакцинацій від таких захворювань:

  • кошачий вірусний рінотрахеїт, вірус каліцивірозу, панлейкопенія;

  • чумка, гепатит, лептоспіроз, паракгрип, собачий парвовірус;

  • сказ.

Усі хірургічні втручання та догляд за тваринами буде проводитися кваліфікованими та досвідченими ветеринарами.

Нагадаємо, що львівський притулок у парку «Знесіння» «Домівка врятованих тварин» потребує фінансової допомоги на вакцинацію та лікування тварин, також постійно потрібні кошти на корми. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!