Дорогу від Мостиськ до Самбора ремонтуватимуть за майже 700 млн грн

5843 0
Торік відремонтували частину траси Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав. А саме ділянку між Самбором і Бориславом.
Photo by Karsten Würth on Unsplash

Photo by Karsten Würth on Unsplash

Служба автомобільних доріг Львівщини оголосила тендер на ремонт дороги Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав, а саме на відновлення ділянки від Мостиськ до Самбора.

Читайте також: Кабмін запланував будівництво нових пунктів пропуску на Львівщині

Йдеться про ще понад 30 кілометрів траси Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав. Торік на цій дорозі завершили ремонт ділянки від Самбора до Борислава, проводила його компанія ТзОВ «Онур Конструкціон», за майже 300 млн грн.

Тож, на дорозі мають покласти два шари асфальту, нанести розмітку, також у межах реконструкції мають впорядкувати узбіччя та освітлення.

Тендерні пропозиції приймають до 4 травня.

Читайте також: Дорога до нового пункту пропуску на Львівщині обійдеться у майже 700 млн грн

Нагадаємо, торік на Львівщині відновили 30 км туристичного маршруту Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав, йдеться про дорогу від Самбора до Борислава. Цей маршрут веде до дороги М-11 Львів – Шегині, кордону з Польщею.

На проведення поточного середнього ремонту цієї автомобільної дороги передбачили майже 265 млн гривень з державного бюджету. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!