Довідку про несудимість можна замовити онлайн. Інфографіка

8520 1
Для отримання цього документа треба мати електронний цифровий підпис або ж Bank ID.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Відтепер довідку про відсутність судимості можна безкоштовно замовити в онлайн-режимі 24/7, розповів на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. За його словами, таку довідку видають департамент інформаційних технологій МВС та сервісні центри МВС.

Зверніть увагу, що довідку можна замовити, маючи електронний цифровий підпис або Bank ID. Отримати ЕЦП можна за цим посиланням.

Для замовлення довідки слід перейти за наступним посиланням.

Довідка потрібна для: оформлення на роботу, оформлення візи при виїзді за кордон, участі у тендері, здійснення усиновлень та встановлення опіки, оформлення громадянства, поновлення документів, отримання дозволу на володіння зброєю тощо.

«Щороку громадяни подають близько 800 тисяч запитів на отримання довідки. Ця довідка завжди була пов’язана з бюрократією та корупцією. Новий сервіс ліквідує ці проблеми та максимально спрощує отримання послуги для громадян. Відтепер працює зручний сервіс: ви можете в онлайн-режимі у два кліки замовити довідку та отримати електронне інформування про готовність документу», – повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.


Читайте також:
7 Квітня, 2018 14:41
Григорій Собі на візу брав довідку про несудимість на фірмі Салекс [***]://salex-lcc.com.ua/dovidka-pro-nesudimist-u-m-lviv-i-oblasti.html ро[***] за 1 день, ставлять апостиль і переклад. Рекомендую!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!