Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нових умов проїзду пільговиків?

4486 0
Львівська влада на виконавчому комітеті погодила часові обмеження проїзду у громадському транспорті для пільговиків. Від сьогодні вони їздитимуть у маршрутках безкоштовно лише із 10-ї години ранку до 4-ї вечора. В інший час посвідчення пільговика не діятиме. Tvoemisto.tv запитало у львів’ян, як вони ставляться до таких нововведень?

Думки львів’ян із приводу часових обмежень проїзду у маршрутках для пільговиків помітно розділились. Навіть серед опитаних пільговиків були такі, що схвально ставились до нововведень, хоча були й ті, що категорично проти. Неоднозначно висловлювались і львів’яни, що не входять до жодної категорії пільговиків. Мовляв, можна зрозуміти і владу, і перевізників, але й інвалідам та пенсіонерам це принесе додаткові незручності.

Читайте також: Обмеження пільг на проїзд у маршрутках. Три думки пільговиків         


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!