Думки Твого міста: Як у Львові треба вшанувати Небесну Сотню?

2320 0
Нещодавно у Львові встановили макет пам’ятника Героям Небесної Сотні, однак згодом демонтували. Проте це викликало бурхливе обговорення серед львів’ян у соцмережах. Одні вважають, що такий пам’ятник обов’язково варто встановити, інші обурюються, що макет не мав погоджень або ж мав неналежний дизайн… Tvoemisto.tv запитало львів’ян, у який спосіб доцільно вшановувати пам’ять Героїв Небесної Сотні у нашому місті.

Більшість опитаних львів’ян вважає, що вшановувати пам’ять Героїв потрібно обов’язково. Дехто каже, що доцільно встановити тільки пам’ятник і не створювати зайвого ажіотажу довкола цього. Інші наголошують, що потрібно вшановувати Небесну Сотню не словом, а ділом. Також були думки, що витрачатись на пам’ятники не потрібно, оскільки це ніяк не допоможе загиблим, натомість можна допомогти матеріально їхнім сім’ям.

Дивіться також: Думки Твого міста: чи подобаються львів'янам нові пам'ятники?
 

Ірина Скіць


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!