На ремонті лавок в центрі Львова викрили змову

3197 0
Йдеться про закупівлю вуличних меблів у центрі міста ще у 2021 році.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Дві Львівські ТзОВ «Торговий дім «Лоза» та ТзОВ «Виробничо – проектне об’єднання «Фікс» викрили на змові при підготовці до участі у тендері на закупівлю послуг з поточного ремонту вуличних лавок, яку замовила у 2021 році Галицька районна адміністрація Львівської міської ради. Про це повідомила пресслужба Антимонопольного комітету України. 

«Відповідачі під час підготовки та участі у торгах, узгоджували свої дії, про що свідчить ряд виявлених доказів. У зв’язку з цим, адміністративна колегія Західного МТВ визнала дії ТзОВ «ТД «Лоза» та ТзОВ «ВПО «Фікс» порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На закупівлі щодо реставрації Собору святого Юра у Львові встановили змову 

За махінації при участі у тендерній закупівлі обидві компанії оштрафували на 68 тис. грн.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет виявив змову між двома компаніями, які брали участь у торгах щодо забезпечення харчування стаціонарних хворих у лікарнях на Львівщині.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!