Двоє львівських спортсменів увійшли в топ-5 на паралімпійському чемпіонаті світу з біатлону

1617 0
Вони також змагатимуться в індивідуальній гонці на 12,5 км.
Фото: Управління спорту Львова

Фото: Управління спорту Львова

Двоє львівських спортсменів увійшли в п’ятірку найкращих на паралімпійському чемпіонаті світу в лижних перегонах на 18 км. Про це повідомили в Управлінні спорту Львова. 

Зазначимо, що змагання тривають у норвезькому Ліллегаммері. Василь Кравчук показав четвертий час (52,25,6), а Павло Баль – п’ятий (52,29,1).

«Стипендіати ЛМР Василь Кравчук і Павло Баль чудово провели лижну гонку на 18 км на чемпіонаті світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового  апарату, що триває у норвезькому Ліллегаммері», – йдеться у повідомленні. 

Додамо, що спортсмени змагатимуться ще в індивідуальній гонці на 12,5 км (біатлон) та лижній гонці (спринт). 

Читайте також: Львівський паралімпієць виборов «срібло» на чемпіонаті світу з біатлону 

Нагадаємо, що напередодні Василь Кравчук став срібним призером на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону, виборовши титул віцечемпіона. 

На паралімпійських змаганнях, що відбуваються у норвезькому місті Ліллегаммері, Україну представляють 25 спортсменів з інвалідністю. Загалом на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону змагаються спортсмени з 32 країн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!