Двоє львів'ян стали чемпіонами України з боксу серед молоді

812 0
Львівські боксери вибороли дві золоті, одну срібну та одну бронзову медалі.
Фото умовне/unsplash

Фото умовне/unsplash

Львівській боксери Олег Гічва та Олег Вітик стали чемпіонами України з боксу серед молоді. Змагання відбулися у Чернівецькій області. Про це повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

«Львівські боксери вибороли дві золоті, одну срібну та одну бронзову медалі. Чемпіонами України серед молоді сьогодні стали Олег Гічва (до 71 кг) та Олег Вітик (до 81 кг). Гічва у фіналі у відмінному стилі за одностайним рішенням суддів переміг Івана Возного з Житомирщини, а Вітик за розділеним суддівським рішенням виграв у представника Запорізької області Артура Касьянова», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Представниця Львівщини стала віцечемпіонкою Європи зі стендової стрільби

Срібним призером турніру став Нікіта Хохонь (понад 92 кг), а бронзовим - Едуард Гусєв (до 92 кг).

Нагадаємо, що львів’янка Юлія Ткач посіла друге місце у ваговій категорії до 59 кг на чемпіонаті світу з боротьби.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!