Збірна команда молоді Львівщини перемогла на чемпіонаті України

539 0
Збірна Львівщини виборола ключове місце у командній першості.
фото: управління молоді та спорту

фото: управління молоді та спорту

У суботу, 7 жовтня, завершився чемпіонат України. Наші важкоатлети здобули 14 медалей серед молоді до 23 років та 10 медалей серед юніорів та юніорок до 20 років. Про це повідомила пресслужба управління молоді та спорту. 

Чемпіоном став Андрій Лишега. Він виборов перше місце як у ривку, так і поштовху у ваговій категорії 55 кг. Володимир Галій став чемпіоном у ваговій категорії 67 кг. Він посів перше місце у поштовху і друге місце у ривку.

Орест Романів став чемпіоном у ваговій категорії 73 кг. Він посів перше місце у ривку і третє місце у поштовху.

Анна Кірстюк посіла друге місце у ваговій категорії 81 кг. Вона виграла в ривку і посіла друге місце в поштовху. Олег Щекальов посів друге місце у ваговій категорії 61 кг. Він виграв в ривку і посів третє місце в поштовху. Також він вперше офіційно виконав норматив Майстра спорту України.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли «бронзу» чемпіонату України з баскетболу

Анатолій Горідько посів друге місце у ваговій категорії 96 кг. Він посів друге місце в ривку і поштовху. Євген Воронка  посів третє місце у ваговій категорії 67 кг. Він посів третє місце як у ривку, так і в поштовху. Юрій Гондзьо посів третє місце у ваговій категорії 73 кг. Він посів друге місце в ривку. Діана Гомель  посіла третє місце у ривку у ваговій категорії 45 кг.

 

Близькими до нагород також були Маркіян Мочерад, Віталій Сорока, Ігор Півторак, Сергій Лишега, Марія Куц, Віталій Пенцарський, Вікторія Ткаченко, Василь Лисак, Олена Черкасова.

Відтак, збірна Львівщини виборола ключове місце у командній першості, суттєво обійшовши конкурентів – зі здобутком 1237,5 очок.

Нагадаємо, у Києві завершився чемпіонат України на відкритому треку, який проходив 19-24 вересня. Четверо спортсменів з Дрогобича взяли участь в останніх офіційних трекових змаганнях цього сезону та привезли додому золоті, срібні та бронзові нагороди.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!