Львів'янки вибороли нагороди на чемпіонаті України з веслування

1060 0
Змагання проводились на Київщині.
Фото: Управління молоді та спорту ЛОВА

Фото: Управління молоді та спорту ЛОВА

Львів'янки Валентина та Олександра Горлови вибороли нагороди на чемпіонаті України з веслувального слалому. Змагання проводились на Київщині.

Джерело: Управління молоді та спорту ЛОВА

Спортсменки посіли призові місця у класі човнів С1 серед жінок. У «слаломі-1» Валентина здобула срібло, а Олександра – бронзу. У другий день змагань, у цьому ж класі човнів на дистанції «слалом-2», Олександра посіла другу сходинку п'єдесталу.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Йдеться про різновид портивного веслування, що полягає в проходженні на швидкість дистанції, яка визначається порядком розташування воріт, що виставлені на річці з порогом або на спеціально облаштованому каналі.

Нагадаємо, що троє мешканок Львівщини представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи. Змагання проходитимуть у хорватському Загребі з 17 до 23 квітня.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!