Двоє українців намагалися вивезти закордон рекордну кількість валюти

1638 0
Загалом, за нинішнім курсом, у гривнях двоє чоловіків намагалися перевезти через кордон майже чотири мільйони гривень.
фото: ДФС у Львівській області

фото: ДФС у Львівській області

У понеділок, 26 лютого, о 23:00, на прикордонному пункті пропуску «Краковець – Корчова» працівники львівської митниці затримали двох українців, які намагалися вивезти до Польщі рекордну кількість валюти. Про це повідомляє прес-служба львівської митниці.

Під час огляду автомобіля, митники, спільно з працівниками ГУ ДФС у Львівщини, виявили майже 100 тисяч британських фунтів стерлінгів, 1600 доларів та понад 70 тисяч польських злотих. Загалом, за нинішнім курсом, мешканці західних областей України намагалися перевезти через кордон майже чотири мільйони гривень.  

Читайте також: Заступника голови львівської митниці затримали на хабарі

Нагадаємо, торік у грудні на прикордонному пункті пропуску «Шегині» затримали двох мешканців Івано-Франківської області, які намагалися у коробці з-під цукерок перевезти закордон 100 тисяч фунтів стерлінгів та 400 тисяч злотих.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!