Львівські митники вилучили дві автівки, які пробували ввезти як допомогу для ЗСУ

1396 0
Вартість автомобілів складає 481 тисяч гривень.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Мешканець Київщини намагався незаконно провезти два автомобілі під виглядом гуманітарної допомоги через кордон на Львівщині. Про це повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Як йдеться у повідомленні, у пункт пропуску «Грушів» прибув вантажний автомобіль «Мерседес» з лафетом під керуванням 30-річного українця. Для проходження контролю уродженець Київської області обрав смугу руху «червоний коридор» та встановленим порядком задекларував два автомобілі марки Volkswagen Tiguan 2018 та 2019 років випуску.

Читайте також: Львівські митники вилучили в українця радянські ордени та монети

Відповідно до документів, автівки переміщувалися як гуманітарна допомога для одного із благодійних фондів. Проте в ході перевірки прикордонники, спільно з працівниками митниці, встановили, що отримувач не очікує таку «гуманітарну допомогу». За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Автомобілі вилучено встановленим порядком. Їх вартість складає 481 тис. гривень.

Нагадаємо, на Львівщині затримали жінку, яка за 6 тисяч доларів переправляла ухилянтів за кордон.  Правоохоронці затримали жінку 21 липня у поблизу одного з пунктів пропуску під час одержання нею «винагороди».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!