Фільм тижня у Львові: «Плем’я»

3533 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує український фільм «Плем’я» режисера Мирослава Слабошпицького.

«Плем'я» – інноваційний фільм-експеримент, «німе кіно ХХІ століття» режисера Мирослава Слабошпицького, де ролі грають глухонімі та не професійні актори. В український прокат фільм виходить 11 вересня.

У цій кінокартині режисер Мирослав Слабошпицький відмовився від звуку взагалі, але показав реалістичну історію, засновану частково на реальних подіях. Це драматична розповідь першого кохання Сергія, який переходить у 11-й клас інтернату для глухонімих дітей. Сюжет фільму побудований на відносинах героя з однокласниками і дівчиною Анею.

Ідея «Племені» народилася з короткометражної стрічки режисера Слабошпицького «Глухота». Потрапивши до притулку, головний герой фільму мимоволі опиняється втягнутим у не зовсім законні справи, якими займається Плем'я.

Плем'я – це організація, створена всередині спецінтернату Наглядачем з іншими інвалідами. Намагаючись налагодити там своє життя і поставити себе в новому суспільстві, Сергій закохується в ту, яка належить іншому.

Рік: 2014. Країна: Україна, Нідерланди. Мова дублювання: українська. Жанр: драма, кримінал.

В головних ролях: Григорій Фесенко, Яна Новікова, Роза Бабій, Олександр Дзядевич, Ярослав Білецький, Іван Тішко, Олександр Осадчий, Олександр Сидельников, Олександр Паніван, Кирил Кошик.

Режисер: Мирослав Слабошпицький. Сценарій: Мирослав Слабошпицький. Вікові обмеження: 18 років. Тривалість: 130 хв.

Фільм можна переглянути щодня з 11 до 24 вересня о 20:00 та 22:00 в кінотеатрі «Планета кіно» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).

Нагадаємо, український Оскарівський комітет прийняв три фільми для участі у відборі фільму-номінанта від України у 2014 році на премію «Оскар» Американської кіноакадмії кінематографічного мистецтва і наук. Номінація – «Фільм іноземною мовою». Серед них – «Плем’я» Слабошпицького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!