Фінляндія перевела працівників посольства до Львова

751 0
Країна також закликали своїх громадян їхати з України.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Посольство Фінляндії у Києві скоротило кількість послуг та тимчасово перевело працівників до Львова. Місцеві співробітники посольства продовжать роботу в Києві за необхідності, передає Європейська Правда.

«У вівторок, 22 лютого, на основі загальної оцінки ситуації з безпекою в Україні Міністерство закордонних справ ухвалило рішення про тимчасове переведення своїх співробітників із Києва до Львова», – сказано у повідомленні.

Зазначимо, що раніше Фінляндія скоротила кількість працівників посольства у Києві. Міністерство закордонних справ Фінляндії також закликало своїх громадян негайно покинути Україну.

Читайте також: Чотири країни перенесли свої посольства

Нагадаємо, що 20 лютого до Львова вирішило перенести свою діяльність посольство Нідерландів. Крім того, тимчасово закрила своє посольство у Львові Австралія. Через підвищений ризик австралійська влада перевезла своїх дипломатів на схід Польщі та Румунії та закликала своїх громадян терміново покинути Україну.

Своїх дипломатів зі Львова до Польщі перевезли також США, які нещодавно сюди переїхали. Працівники регулярно повертатимуться до своєї дипломатичної роботи в Україні.

У Львові зараз працюють посольства Британії, Канади й Німеччини.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!