Хто лідирує у 116 окрузі. Попередні результати ЦВК. Оновлено

13672 0
Центральна виборча комісія опрацювала майже всі протоколів.
Фото: novezakarpattya.com

Фото: novezakarpattya.com

У 116-му виборчому окрузі, що охоплює Залізничний та частину Шевченківського району, лідирує Микола Княжицький від партії «Європейська солідарність». Про це повідомляють на сайті ЦВК.

Зокрема, за результатами опрацьованих 97,53% протоколів, представник «Європейської солідарності» має 23,01% голосів виборців. Він випереджає Марту Романяк від «Голосу», у якої 20,02%. Третій – Ростислав Мельник, висунутий партією «Слуга народу», у якого 13,09% голосів.

Серед партій у 116 окрузі найбільшу підтримку отримала партія «Голос» – 29,53%, далі йде «Європейська солідарність» – 25,89%, «Слуга народу» – 15,83%, «Батьківщина» – 5,11%, ВО «Свобода» – 5,08%, решта – менше 5%.

 

 

Нагадаємо, вчора в Україні відбулись позачергові вибори до парламенту, в яких взяли участь 22 партії. Львів’яни також обирали окремих кандидатів на чотирьох виборчих округах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!