Іноземні гості в столиці та розмінування області. Головні події дня у Києві

935 0
Дайджест новин за 24 квітня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Безпекова ситуація

Великодня ніч у Києві пройшла спокійно. Богослужіння відбулися в режимі онлайн-трансляцій. 

Також столиця повертається до встановленої раніше комендантської години – з 22:00 по 05:00.

Міжнародні відносини

Прем’єр-міністр Болгарії Кирил Петков відвідає Київ наступного тижня. Крім того, Київ та німецький Гамбург стали стратегічними партнерами. Мер столиці Віталій Кличко та з перший мер Гамбургу Петер Ченчер підписали «Угоду заради солідарності та майбутнього». За словами Кличка, насамперед, йдеться про про ефективну співпрацю між містам та надання Гамбургом допомоги для відбудови Києва. 

Читайте також: Місія – евакуювати, або Як не потрапити за кордоном до шахраїв 

Київська область

Розмінування Київщини триває. Минулої доби у ході робіт спеціалісти знешкодили 360 вибухонебезпечних предметів. А всього за весь час – 21 789. Роботи тривають.

Нагадаємо, вранці, 24 квітня, президент Володимир Зеленський привітав українців з Великоднем з собору Софії Київської. У своїй молитві президент просив Бога захистити кожного українця і дати сили для боротьби та перемоги. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!