Київ

Кличко заявив, що не проти призначення Перова керівником департаменту охорони культурної спадщини

776 0
Водночас мер заявив, що з активістів не завжди виходять добрі управлінці
Фото: Дмитро Перов

Фото: Дмитро Перов

Мер Києва Віталій Кличко не знає про петицію про призначення київського активіста Дмитра Перова керівником департаменту охорони культурної спадщини, але не проти цього. Про це він заявив у інтерв’ю виданню «Лівий берег».

«Я вперше про це чую. Давайте», - сказав він, додавши що спершу потрібно з ним поспілкуватися.

«З великим задоволенням. Ми з ним поспілкуємося. Але одне хочу сказати: не кожен активіст погоджується, з одного боку. І з іншого – не кожен активіст може бути управлінцем. З мого власного досвіду», - сказав Кличко.

Нагадаємо, петиція про призначення Перова керівником департаменту охорони культурної спадщини набрала вже майже 4 тисячі підписів. До кінця збору підписів залишилось 23 дні.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!