Колона техніки російських окупантів застрягла на обробленому полі

3106 0
Бригада українських піхотинців захопила техніку росіян.
Фотоскрін

Фотоскрін

93-тя окрема бригада «Холодний Яр» захопила техніку окупантів, які застрягли на обробленому полі. Колона танків не змогла проїхати по українській зораній землі. Відтепер танки є не лише на озброєнні у танкових підрозділів, а й у піхотинців, повідомили у Сухопутних військах ЗСУ.

Читайте також: Сили спротиву звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині

«Російські танки не змогли проїхати по українських оброблених полях і застрягли. Екіпажі ворога в паніці під обстрілами українських захисників кинули абсолютно нову техніку. Тепер її опановує піхота і вже використовує ворожу техніку проти її колишніх власників», – йдеться у повідомленні.

Самі ж військові 93-ї ОМБр «Холодний Яр» кажуть, що якби їхав один танк, то йому вдалось би проїхати, а так, колоною, вони зробили колію в землі глибиною пів метра тому й застрягли.

«Їхали руські і застрягли в полі. Видно, що олені з Сибірі, ніколи не бачили поля оброблені», – жартують піхотинці та додають, що «на тому полі стояло два танка, три САУ, «Буратіно», дві «мотолигі» (плавучий бронетранспортер МТ-ЛБ – ред.), два бензовоза. А далі, бо ми їздили, ще вибирали техніку, то там ще стояли. Але наші партизани вже їх побили, приціли, все таке».

Нагадаємо, що унаслідок активних дій ЗСУ та інших складових сил оборони противнику нанесли значні втрати. Це змусило його відступити з раніше захоплених населених пунктів Київщини. Відтак, противнику доводиться оборонятися. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!