Компанія «Нова пошта» змінює назву

6066 0
Рішення пояснили тим, що це давно вже не просто пошта, а цілий комплекс компаній із різноманітними послугами
Умовне фото

Умовне фото

Група компаній «Нова пошта» змінює назву на NOVA. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Ми вже набагато більше, аніж пошта. Саме тому ми прибираємо це слово в назві групи компаній і залишаємо широке, без бар'єрів – NOVA», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, «Нова пошта» працює на ринку України з 2001 року. Група NOVA складається з шести компаній: Нова пошта в Україні, Nova Post Europe, Nova Global, авіакомпанія Supernova Airlines, фінансова компанія NovaPay, IT-компанія Nova Digital.

Читайте також: «Нова пошта» призупинила відправку їжі з України в ЄС

«Основна мета групи NOVA – забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth» – каже співвласник групи NOVA Вячеслав Климов.

Додамо, що «Нова пошта» в Україні доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту. Має 11 400 відділень та 15 500 поштоматів по всій Україні.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!