Київ

КОВА розробляє нову Транспортну модель Київщини за участі інвесторів з Кореї

356 0
Південнокорейські інвестори допомагають удосконалювати транспортну інфраструктуру Київщини.

На Київщині розпочали розробку Транспортної моделі. Про це у повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Трохи більше чотирьох місяців тому в Києві під час спільного форуму України та Республіки Корея домовилися з південнокорейськими інвесторами про їхню допомогу в удосконаленні транспортної інфраструктури Київщини. Вже цього тижня на Київщині приймали делегацію з Південної Кореї для напрацювання конкретних кроків з реалізації проєкту. З нашими партнерами ми вже почали розробку Транспортної моделі Київської області», - написав Кравченко.

Він зазначив, що така модель дозволить: проаналізувати стан пошкодження транспортної інфраструктури Київщини, розробити бачення та стратегію її відновлення, розробити комплексні плани просторового розвитку, оптимізувати транспортні потоки.

«Завдяки нашим партнерам зробимо транспортну інфраструктуру Київщини сучасною, комфортною, безпечною та економічно привабливою. Свої пропозиції максимально оперативно готові надавати райони та громади області, адже саме на місцях розуміють, що вкрай потрібно пристоличному регіону», - зауважив голова КОВА.

Голова південнокорейської делегації Лі Ми-Хіук розповів, що вражений побаченим на Київщині та здатністю навіть в умовах війни відбудовувати країну та будувати плани на майбутнє.

Своєю чергою Кравченко запевнив, що вже до кінця року, крім напрацьованої моделі, партнери розроблять та запропонують низку життєздатних проєктів з удосконалення транспортної інфраструктури й допоможуть у залученні приватних інвестицій для їхньої реалізації.

«Сучасна та розгалужена транспортна інфраструктура – це те, що потрібно мешканцям Київщини. І йдеться не лише про комфорт, а і про безпеку», - наголосив начальник Київської ОВА.

Нагадаємо, раніше ми писали, що представники бізнесу з Південної Кореї розглядають можливість побудувати завод у Білій Церкві на Київщині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!