Козицький повідомив, звідки вчора була загроза ракетного удару по Львівщині

4340 0
Коротко про важливі події минулої доби.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна небезпека. Вчора, 19 жовтня, у Львові та області о 13:23 лунали сирени про повітряну небезпеку, що тривала до 14:55. Була загроза удару крилатою ракетою з півночі, проте небезпека не справдилася.

Джерело: очільник ЛОВА Максим Козицький

Відключення електропостачання. Через руйнування генеруючих об'єктів електроенергії сьогодні по всій Україні вводять обмеження із постачання електроенергії. Із 07:00 до 23:00 треба максимально зменшити користування електроенергією, щоб не дійшло до тимчасових відключень. Козицький закликає мешканців поставитись свідомо та відповідально до цього й допомогти енергетикам, щоб вони допомогли населенню.

Читайте також: «Буде важкий день». Мешканців попередили про відключення світла 20 жовтня по всій Україні

Комендантська година. Відучора у Львівській області змінилася тривалість комендантської години. Тепер вона триває з 00:00 до 05:00. В цей час заборонено перебувати на вулиці без спеціальної перепустки та документа, який посвідчує особу.

Переселенці. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 164 людини, одним автобусом – 25 ВПО. Також чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 544 особи.

Кордон. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 28 тисяч 133 людини. На в‘їзд – 15 тисяч 699 українців.

Правоохоронці. Поліція області опрацювала 1370 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Допомога медзакладам. Ще одна сучасна машина екстреної допомоги, повністю обладнана необхідною апаратурою для надання якісної медичної допомоги, тепер у використанні Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги. Її передали від парафії святого Володимира з німецького міста Ганновер.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!