Київ

Київ виділить на фінансування сил безпеки та оборони столиці понад 1,1 млрд гривень

797 0
Гроші спрямують на військову форму, бронежилети, каски, а також на закупівлю дронів, радіостанцій, ремонт військової техніки та транспорт.
Фото: Генштаб

Фото: Генштаб

Цього року Київ виділить на фінансування сил безпеки та оборони столиці понад 1,1 мільярда гривень. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.
 
«Це – допомога військовим ЗСУ, прикордонникам, поліції. З цих коштів вже профінансували майже 350 млн гривень. Ці гроші йдуть, зокрема, на військову форму, бронежилети та каски. На закупівлю дронів, радіостанцій, ремонт військової техніки, транспорт», – зазначив мер.
 
Кличко додав, що місто постійно залучає міжнародних партнерів, завдяки допомозі яких вдається передавати на передову автомобілі, дрони, системи Starlink, генератори, аптечки тощо.
 
Нагадаємо, минулого року на підтримку сил безпеки та оборони Київ виділив з бюджету міста майже 850 млн гривень. До порівняння, з бюджету Києва-2023 на дороги виділили 6,5 млрд грн.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, Кличко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!