Київ

«Київавтодор» відновлює ремонтні роботи на Кільцевій. Частина дороги буде перекрита до осені

827 0
Рух транспорту організують у двох смугах протилежної частини дороги.

У столиці відновлюють капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту в місто Вишневе. Про це повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор".

Із 6 квітня обмежать рух транспорту від розвороту біля Кільцевої дороги, 14-В у напрямку Жулянського шляхопроводу. На час проведення ремонту в одній частині магістралі рух транспорту організують у двох смугах протилежної частини дороги.

Також буде закритий лівий поворот з Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та в протилежному напрямку — на Одеську площу.

Увесь комплекс робіт на цій ділянці Кільцевої планують завершити до кінця жовтня. Там облаштують нове асфальтобетонне покриття, LED-освітлення, велодоріжки й тротуари, проведуть благоустрій прилеглої території.

Капремонт здійснюють з урахуванням принципів безбар'єрності — на пішохідних переходах понизять бордюри та облаштують тактильну плитку.

Оновлення Кільцевої дороги дозволить комплексно з'єднати три ділянки відремонтованої траси і забезпечить безперебійний рух транзитного транспорту в об'їзд столиці. Дорожні роботи на Кільцевій тимчасово призупиняли на період холодів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!