Київ

Київщина отримала 18 шкільних автобусів від ЄС

560 0
Автобуси возитимуть дітей у 14 громадах Київщини
Фото: КОВА

Фото: КОВА

Польський Фонд міжнародної солідарності, за підтримки Європейської комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового передав 18 шкільних автобусів в громади Київщини.  Про це повідомляє голова Київської ОДА Руслан Кравченко. 

На заході з передачі останніх 10 автобусів була присутня президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн, перша леді України Олена Зеленська та президент Фонду міжнародної солідарності Рафал Дзєнцьоловський.

Новий транспорт відправили до освітніх закладів Баришівської, Великодимерської, Гостомельської, Димерської, Іванківської, Калитянської, Макарівської, Богуславської, Кагарлицької, Рокитнянської, Дмитрівської, Таращанської, Фастівської та Яготинської територіальних громад. 

Наразі для організації підвезення учнів сільської місцевості залучено 395 шкільних автобусів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!