Київ

Київські рятувальники отримали ще три сучасні пожежні автомобілі від Німеччини

679 0
Загалом від початку широкомасштабної війни Київ отримав 54 пожежних машини

Столичним рятувальникам передали три нових пожежних автомобіля, які Київ отримав від міжнародних партнерів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Це 3 машини Renault з колісною формулою 4х4 та сучасними системами пожежогасіння. Передало пожежні Києву німецьке місто-побратим Лейпциг, профінансувало Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини. А виробили в найкоротші терміни польські партнери», - розповів мер.

Кличко нагадав, що загалом від початку широкомасштабної війни Київ залучив та отримав від європейських партнерів і благодійників 54 пожежних авто. Із них 14 - нових, найсучасніших, з можливістю піногасіння (два таких авто Київ передав Харкову). А також 47 сучасних карет швидкої допомоги та 82 міських автобуси.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!