Київ

Ліквідація стихійних звалищ в Гостомелі коштуватиме бюджету 1 млн гривень

536 0
Роботи мають виконати до кінця 2023 року

Гостомель заплатить за ліквідацію стихійних звалищ 1 млн грн. Про це свідчить оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Послуги з ліквідації стихійних сміттєзвалищ (збирання, у т.ч. навантаження, вивезення та утилізація сміття) КП «Благозеленбуд» Гостомельської селищної ради оцінило в 1 млн гривень.

Роботи мають виконати до кінця 2023 року. Торги призначені на 26 вересня.

Нагадаємо, Гостомельська селищна військова адміністрація розпочала роботи з розчищення та вивезення стихійних сміттєзвалищ на території Гостомельської громади.

Нагадаємо, у Києві продовжують реалізацію проєкту рекультивації полігону твердих побутових відходів № 5, що в с. Підгірці Обухівського району Київської області. На об’єкті тривають роботи з реконструкції та технічного переоснащення, що є необхідною складовою рекультивації. Зараз першу ділянку полігону покривають геотекстилем та геоплівкою, після цього там вкладатимуть шари піску та ґрунту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!