Львівщина втратила на війні ще двох захисників України

3318 0
У бою з окупантами загинули Назар Брик і Василь Пашко.
Умовне фото

Умовне фото

Назар Брик


У жовтні під час бойових дій в результаті мінометного обстрілу ворога в районі населеного пункту Давидів Брід Херсонської області загинув мешканець Ходорова Назар Брик. Про це повідомляє Часопис Ходорівщина.

Відомо, що Назар Брик народився 9 травня 1991 року. 8 серпня його призвали у навчальний центр А2900 у Житомирі, після чого він проходив військову службу у військовій частині А 4350.

Василь Пашко

У бою з російськими окупантами 5 жовтня під час артилерійського обстрілу на Херсонщині загинув мешканець Ходорівської громади Василь Пашко. Він був родом із села Піддністряни. У загиблого залишилась дружина, дочка, син та онуки.  Про це повідомляє Часопис Ходорівщина.
 

Tvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!