Львівська міськрада вчетверте намагається знайти підрядника на реконструкцію школи за 237 млн грн

4472 0
Йдеться про реконструкцію школи №41 в Брюховичах.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Управління освіти Львівської міськради вчетверте оприлюднило тендер на реконструкцію з розширенням школи №41 в Брюховичах. Відподне оголошення опублікували на майданчику електронних торгів Prozorro. 

В межах цього проєкту в школу планують добудувати нові навчальні зони для молодших та старших класів. А також фізкультурно-спортивну, довідково-інформаційно, клубно-видовищна зони, адміністративно-службові, оздоровчо-медичну рекреаційні приміщення та харчоблок.

Початкова вартість проєкту становить 237 млн 473 тис. грн. Джерелом фінансування буде місцевий бюджет та державний бюджет України (188 млн 151 тис. гривень). Як раніше у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк, 191 млн гривень на реставрацію цією школи виділив Європейський інвестиційний банк. 

Зазначимо, що реконструкцію цієї школи із добудовою розпочали ще у 2016 році. Наразі це вже четвертий тендер на цей проєкт. На попередні тендери пропозиції не подав жоден учасник. Окрім того, ще у листопаді минулого року Антимонопольний комітет викрив змову на закупівлі щодо цього проєкту – обох учасників торгів, які проводили ще у 2018 році, оштрафували на 68 тис. грн. 

Нагадаємо, що, окрім цього проєкту, Європейський інвестиційний банк профінансує ще п’ять проєктів на Львівщині. Детальніше про них – за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!