Львівське АТП-1 отримало перші 5 автобусів «Електрон». Фото

5993 0
Першу партію автобусів від СП «Електронтранс» АТП №1 отримало у вівторок, 20 листопада.
Фото АТП - 1

Фото АТП - 1

Комунальне АТП-1 Львова отримало першу партію нових автобусів великого класу «Електрон». Про це повідомляють на сайті АТП-1.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Перших 5 автобусів від СП «Електронтранс» АТП №1 отримало у вівторок, 20 листопада. Автобуси вже прибули на територію автопарку.

За словами директора АТП-1 Ореста Хамули, 12-метрові автобуси «Електрон» вміщують понад 100 пасажирів та пристосовані для перевезення маломобільних людей. Перші автобуси СП «Електронтранс» мав поставити ще наприкінці вересня. Їх закупили у лізинг від «Укргазбанку».

Львівський концерн «Електронтранс» запустив виробництво низькопідлогових автобусів у жовтні 2014 року. Перші автобуси вийшли на маршрути Львова у 2017 році. Тоді АТП-1 придбало 55 низькопідлогових автобусів, які виїхали на маршрути №3 та №16. 

Читайте також: Приватним перевізникам у Львові дозволили зменшити кількість автобусів на маршрутах

Нагадаємо, до кінця року комунальне АТП-1 має отримати 50 автобусів «Електрон» та 100 автобусів МАЗ. Наразі на територію АТП надійшли 78 МАЗів, а до кінця тижня білоруський виробник передасть ще 10. Вартість одного автобуса «Електрон» становить 147 тисяч євро. Водночас, один автобус МАЗ коштує 122 тисячі євро. Наступного року для міста придбають ще 100 нових автобусів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!