Львівські бійці показали, як вчаться керувати дронами

785 0
Такі тренування допомагають збільшити ефективність та точність військових операцій.
Фото: 103 бригади

Фото: 103 бригади

Львівські бійці 103-ї бригади тероборони продовжують навчатися керування дронами на відкритій місцевості. Такі тренування допомагають збільшити ефективність та точність військових операцій. Фото зі своїх навчань бригада опублікувала на сторінці у Facebook.

«Підрозділ безпілотних авіаційних комплексів не зупиняється і постійно збільшує боєздатність. Найдосвідченіші з нас задіяні в цьому процесі навчаючи нові екіпажі. За рік на фронті наші фахівці підготували більше півсотні спеціалістів», – каже інструктор навчань воїн бригади із позивним Платон.

Читайте також: «Це здебільшого українські розробки». Інтерв'ю з командиром, який керує ударними дронами

За словами одного із новобранців, найважче у цьому процесі – це навчитися керувати дроном під час сильного вітру, проте саме такі тренування допомагають у майбутньому ефективно знищувати ворога.



Як це – керувати дронами з боєприпасами, що це дає українському війську, що відомо про українські розробки та чому звільнення Херсона відрізнялося від ситуації в Бахмуті, Tvoemisto.tv розповів командир підрозділу патрульної поліції, який займається ударними дронами, Святослав Прокопчук. Детальніше читайте за посиланням. 

Фото: 103-ї бригади тероборони

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!