Львівський веслувальник змагатиметься на Кубку світу у складі національної збірної

918 0
У складі національної збірної виступить і вихованець львівської школи веслування Віталій Вергелес. Львівський
фото: ілюстративне/thegard.city

фото: ілюстративне/thegard.city

Наприкінці цього тижня, 14-16 травня, в Угорщині, у місті Сегед, стартує перший етап Кубку світу з веслування на байдарках та каное. Україну представлятиме команда з 29 спортсменів. Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Фото: управління молоді і спорту ЛОДА

У складі національної збірної виступить і вихованець львівської школи веслування Віталій Вергелес. Львівський веслувальник змагатиметься на дистанції 500 м з Андрієм Рибачком у каное-двійці та на дистанції 200 м у каное-двійці мікс з Анастасією Четверіковою.

Читайте також: 12 майданчиків у Львові, де можна безкоштовно зайнятись спортом. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, що минулоріч спортсмени Львівщини вибороли одразу 19 медалей на Чемпіонаті України з веслування та байдарках і каное. Найрезультативніше тоді виступив майстер спорту України міжнародного класу Віталій Вергелес. Він отримав 3 золоті та 2 срібні медалі.

Для довідки

Віталій Вергелес – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, призер чемпіонатів світу і Європи. Торік за підсумками Кубку світу Віталій з Анастасією Четверіковою здобули бронзові нагороди у байдарці-двійці в міксті.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!