Львів'ян просять допомогти перезимувати безхатченкам

1741 0
Благодійна акція триватиме до 10 жовтня.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Львові до Всесвітнього дня бездомних людей стартувала благодійна акція «Допоможіть нам допомагати бездомним людям». Йдеться про збір коштів для підтримки Спільнота «Емаус – Оселя» та Спільнота Святого Егідія, повідомляє БО «Фундація Духовного Відродження».

Благодійна акція триватиме до 10 жовтня.

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. Як переживають карантин бездомні у Львові

Допомогти дуже просто. Варто обрати свій внесок (на засоби гігієни та одяг – 50 грн, на харчування – 80 грн, на медикаменти – 150 грн, або комплексно – 250 грн) та надіслати кошти на картку.

Навіть найменша допомога дасть можливість бездомній людині вибрати повноцінне життя у суспільстві.

Реквізити для допомоги:

4246001002524076 – картка Приватбанку, ГО «Спільнота взаємодопомоги Оселя», призначення: благодійна пожертва бездомним людям.

Довідково

Акція «Допоможіть нам допомагати бездомним людям» – це простий спосіб проявити милосердя через свій внесок та допомогти Спільнота «Емаус – Оселя» та Спільнота Святого Егідія (Львів), які працюють з бездомними людьми нашого міста, забезпечити базові потреби, допомогти перезимувати, полегшити їхнє життя на вулиці та спровокувати важливі зміни у житті кожного бездомного, даючи можливість вибрати повноцінне життя у суспільстві.

Нагадаємо, спільнота «Емаус-Оселя» оголосила збір на Спільнокошті та просить небайдужих фінансово допомогти і назбирати на вантажівку, яка збирає вживані і непотрібні речі через мережу контейнерів і перетворює їх на дах над головою, поживну їжу та санпослуги для найбідніших людей у громаді. Про те, як живуть мешканці Спільноти взаємодопомоги «Оселя» читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!