Львів'ян, яких підозрюють у розбійному нападі на родину львівських готельєрів, узяли під варту

1455 0
Минулого тижня правоохоронці провели обшук у квартирах підозрюваних

Трьох львів’ян, яких підозрюють у скоєнні розбійного нападу на родину львівських готельєрів узяли під варту – львівський суд обрав їм запобіжний захід. Повідомиляють у прокуратурі Львівщини.

«Правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетні троє львів’ян - 39-річна жінка та двоє чоловіків віком 32 та 33 роки. Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Львівського РУП ГУ НП у Львівській області.Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Погрожували ножем і пістолетом. У Львові пограбували відому родину готельєрів

Нагадаємо, минулого тижня правоохоронцям удалось затримати трьох мешканців міста, яких підозрюють у вчиненні розбійного нападу. У їх помешканнях провели обшук, знайшли зброю та гроші.

Відомо, що 30 січня у Львові зловмисник пробрався до будинку на вулиці Кобзарській. 43-річна господарка була у будинку сама. Погрожуючи пістолетом і ножем він вимагав відчинити сейф, ударив жінку по голові. З сейфу викрав гроші та ювелірні вироби на 4,5 мільйона гривень. Розбійний напад скоїли на відому у Львові родину Машталерів, що займається готельно-ресторанним бізнесом. Їм належить кілька львівських готелів, зокрема, «Євроготель» і «Соната». До кінця 2013 року їм також належав найдавніший готель міста «Жорж».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!