Політична реклама

Львів'ян закликають не сідати за кермо у втомленому стані

1326 0
Поспішаючи на відпочинок, чимало водіїв забувають про обережність та розсудливість. У період відпусток, коли так хочеться швидше дістатися місця призначення, водії часто проводять за кермом по 10-12 годин поспіль, що нерідко призводить до негативних наслідків.

Багатьом водіям знайома ситуація, коли після багатьох годин їзди за кермом голова буквально падає на груди і здається, вже немає ніякої можливості чинити опір сну, - повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Багато хто, намагаючись подолати сонливість, посилено курить,  розмовляє з пасажирами, п'є міцний чай або каву. У кращому випадку, такі водії роблять короткочасні зупинки, щоб трохи розім'ятися або поспати.

Всі ці дії рідко дають бажаний результат. Найчастіше вони стають лише приводом для самообману, коли у водія створюється ілюзія, що вже все в порядку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!