Львів’ян запрошують долучитися до книжкового обміну у дворику Ратуші

1854 0
Під час літературного вихідного відбудуться майстер-класи, презентації та книгообмін.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Завтра, 15 серпня, у внутрішньому дворику Ратуші, що на пл. Ринок, 1 відбудеться унікальна подія – книжковий обмін. На львів‘ян та гостей міста упродовж дня – з 12.00 до 20.00 год. – чекає насичена програма: майстер-класи, презентації та книгообмін. Вхід безкоштовний.

Читайте також: «Дитяча книжка непереможна». Уляна Чуба – про перемогу у номінації Бі-Бі-Сі та вітрогонів

Централізована бібліотечна система для дорослих міста Львова розмістить 16 книжкових стендів, які представлять бібліотеки міста. Там можна буде обрати та безкоштовно забрати зі собою книги, які сподобаються. А також – залишити свої улюблені книги для інших книголюбів.

Крім цього, на гостей чекають виступи львівських музикантів, різноманітні майстер-класи (пов’язані із книжками та не тільки), а також презентація бібліотек Львівської ОТГ.

Загалом програма буде дуже насичена. Керівництво Львівського органного залу запрезентують унікальне видання: клавір опер Порфирія Бажанського «Довбуш» та «Біла Циганка». Поч. о 12:30 год.

Юстина Добуш розповість про те, «Як читати український переклад», адже насправді він крутий, і в ньому можна знайти багато цікавого.

О 16:45 год. розпочнеться перформанс від відомої мисткині Аніти Немет.

Роздати трішки жару та джему під вечір обіцяють Granat Garden та Vedel School. Музиканти почнуть о 18:30 год. та пробудуть на заході до кінця.

Читайте також: «20 років вже тут збираємось». Як сьогодні працює книжковий ринок біля Федорова

Також заплановані виступи амбасадорів бібліотек, багато гітарної музики та, загалом, багато хорошого настрою.

А для тих, хто прагне створювати та навчатись, відбудеться декілька майстер-класів: швидкочитання, екслібрис, воркшоп із читання шрифтом Брайля.

Для того, аби потрапити на події, потрібно взяти участь у масштабному книгообміні напередодні або безпосередньо у неділю. Для цього охочі мають принести книги, які вони готові обміняти на інші у точки збору, що розташовані у центральній частині міста. Там за ці книги видадуть талон, який і стане вхідним квитком на подію15 серпня.

Точки збору книг:

  • бібліотеки Централізованої бібліотечної системи для дорослих Львова
  • Палац Гната Хоткевича (вул. Кушевича,1)
  • Інститут стратегії культури (пл. Міцкевича, 6/7)
  • МолоДвіж Центр. Львів (вул. Чайковського, 31)
  • Львівський органний зал (вул. С. Бандери)
  • Львівський муніципальний мистецький центр (вул. Стефаника, 11)
  • Музей міста (пл. Ринок, 1)
  • Арт-центр «Ya Gallery Lviv» (вул. Шота Руставелі, 8/2а).

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!