Львів’ян запрошують на фотовиставку сицилійської художниці «Острів часу»

1551 0
Відбудеться вона в Музеї етнографії та художнього промислу.
Одна з робіт Елізи Карлізі

Одна з робіт Елізи Карлізі

11 квітня у Львові в Музеї етнографії та художнього промислу на проспекті Свободи відкриється виставка сицилійської фотохудожниці Елізи Карлізі «Острів часу». Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори.

Виставка підготовлена в межах співпраці із сицилійськими партнерами – мерією міста Агрідженто.

«Острів часу» – багатолітній творчий проект, що поєднує поезію, прозові твори, живопис і фотомистецтво. Його мета – показати іншу Сицилію, без традиційних, часто хибних стереотипів (мафія, аграрний край), з її розмаїттям етнокультурних нашарувань, історичних метаморфоз та високою чуттєвою культурою.

Львівська експозиція – це невелика частина проекту, вибрані фотороботи художниці з проекцією на жіночий образ як універсальний архетип сицилійської ідентичності. Еліза Карлізі, авторка робіт, також буде присутня на виставці.

Відкриття заплановане на 16:00 за адресою: проспект Свободи, 15. Організатори: дирекція Музею Етнографії у співпраці з Данилом Тканком та Адріаном Шевчуком

Довідка

Еліза Карлізі, уродженка міста Агрідженто (Сицилія), завершила мистецьку та журналістську освіту в Мілані, працює як фоторепортер, журналіст, митець в Агрідженто, Палермо та Римі. Також займається літературною діяльністю. Громадський діяч та учасник не політичних громадських рухів в Сицилії, цікавиться українською культурою та просуває публікації пов'язані з українською тематикою в італійських часописах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!