Політична реклама

Львів'янам презентуватимуть актуальні професії

1544 0
Сьогодні, 23 вересня, на Львівщині розпочався Марафон актуальних професій. Він триватиме впродовж десяти днів – до 4 жовтня.

У рамках заходу відбуватимуться презентації фірм і компаній, навчальних закладів, професіq ографічні екскурсії на підприємства, міні-ярмарки вакансій, - повідомляє прес-служба Львівського обласного центру зайнятості та ін.

Сьогодні на Марафоні молоді розкажуть про специфіку роботи фахівців ІТ-сфери. У наступні дні вони дізнаються про найбільш затребувані професії, зокрема: кухарів, пекарів, кондитерів, продавців, швачок, електрогазозварників, верстатників, слюсарів з механоскладальних робіт, монтерів кабельного виробництва, водіїв та ін.

Завершуватиметься захід Днем професій, актуальних для сільської місцевості: агронома, тваринника, фермера, овочівника, лісника тощо.

Загалом буде представлено понад 30 професій.

Докладнішу інформацію про те, які саме професії презентуватимуться в центрах зайнятості області, можна знайти на веб-сторінці Львівського ОЦЗ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!