Львів'янка виборола бронзову медаль на міжнародних велоперегонах

496 0
Олександра фінішувала третьою у перегонах спринт.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Львівська спортсменка Олександра Логвинюк виборола бронзову медаль на міжнародних велоперегонах у Празі. Дівчина родом з Волині, з 2022 року тренується на Львівщині. Про це повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Олександра фінішувала третьою у перегонах спринт. У цій дисципліні змагалися 17 спортсменів із 7 країн світу. Бали, які велосипедистам вдалося заробити на перегонах потім зараїовують країнам для участі в Олімпійських іграх. Олександра Логвинюк опановує велоспорт у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності. Її тренує заслужений тренер України Євген Болібрух. 

Читайте також: Львів'янка потрапила у фінал чемпіонату Європи

Нагадаємо, що у Львові в межах чемпіонату відбулися змагання з боротьби вільної серед жінок, де за звання чемпіонки України боролися 84 спортсменки з 16 областей.

Для довідки:

У фінальній частині гонки спринт спортсмени змагаються один з одним та до 2 набраних очок. Після стартового сигналу, учасники перегонів починають рухатися, намагаючись отримати перевагу один над іншим. Це один із найвидовищніших видів програми у велосипедного спорті на треку. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!