На правах реклами

Як у мережі аптек D.S. розуміють свою соціальну відповідальність і що для цього роблять

1083 0
Мережа аптек D.S. опублікувала четвертий соціальний звіт. У документі описують ключові ініціативи і рішення компанії, які мають вплив на розвиток аптечної галузі та суспільні процеси. Йдеться про інвестиції в якість, систему електронного відпуску ліків, а також про активну підтримку ЗСУ і меценацтво – в освіту, культурно-мистецькі патріотичні проєкти та збереження історичного обличчя фармації. Сума благочинної підтримки компанією за різними напрямками склала понад 15 млн грн.

Мережа аптек «D.S.» оприлюднила свій четвертий Соціальний звіт, що став логічним продовженням соціальної звітності компанії, започаткованої у 2013 році. У ньому висвітлено ключові напрямки соціальної відповідальності за період 2020-2022 рр.

Зазначається, що сьогодні працює 385 аптек «D.S.» у понад 100 містах України. Свою соціальну відповідальність мережа вбачає і в способі ведення бізнесу, і в організаційних та волонтерських зусиллях, і в благочинній фінансовій підтримці, сума якої за різними напрямками, описаними у цьому звіті, склала понад 15 млн грн.

Висвітлено 8 сфер діяльності, в яких управлінські рішення компанії мають вплив на стан і розвиток аптечної галузі та суспільні процеси:

  1. Забезпечення належної якості товарів і послуг в аптеках «D.S.»;
  2. Турбота про комфортні умови обслуговування та доступні ціни;
  3. Інвестиції в освіту в Україні, фахові знання персоналу та корисну інформацію про ліки і здоров’я для клієнтів;
  4. Активна громадянська позиція компанії, зокрема, заходи на підтримку ЗСУ
  5. Допомога установам, що опікуються соціально вразливими верствами населення і тими, хто опинився у кризових обставинах життя;
  6. Підтримка культурно-мистецьких патріотичних проєктів, подій, видавництв та національних традицій;
  7. Збереження і відновлення історичної фармацевтичної спадщини, зокрема, через діяльність інтерактивного музею «D.S. Таємна аптека» у Львові;
  8. Піклування про довкілля, збереження ресурсів та еко ініціативи.

Переглянути повністю звіт можна – тут.

Більше інформації про компанію та її проєкти на apteka-ds.com.ua та у facebook.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!