Київ

На Київщині 213 будинків залишаються підтопленими. Три райони знову під загрозою затоплення

687 0
Цими днями рівень води у Дніпрі може сягнути піку.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Протягом 20 та 21 квітня у трьох районах поблизу Києва можливі затоплення. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Зазначається, що через пропуск весняного паводка через Київську гідроелектростанцію на Дніпрі у Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах утримуватиметься затоплення заплавних територій.

До того ж, можливе часткове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у деяких прирічкових населених пунктах. У зв'язку з цим оголошено II, "помаранчевий" рівень небезпеки. Гідрологічна ситуація перебуває на посиленому контролі ДСНС.

У разі надзвичайної ситуації місцевим мешканцям радять звертатися до рятувальників.

До слова, станом на 15 годину 20 квітня у Київській області підтоплені 213 дворогосподарств. Також порушено транспортне сполучення до 1 населеного пункту.

Нагадаємо, станом на 20 квітня рівень води в Дніпрі у Києві продовжує падати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!