Мобільні оператори Європи і Канади скасували плату за телефонні дзвінки в Україну

990 0
Також напередодні до України прибула колона колони польських вантажівок з боєприпасами для української армії.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Мобільні оператори багатьох європейських країн, а також Канади скасували плату за телефонні дзвінки в Україну. Про це повідомив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

«Мобільні оператори Канади, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Фінляндії, Словаччини, Північної Македонії, Швеції, Литви, Латвії, Чехії, Польщі, Хорватії, Сербії, Боснії та Герцеговини скасували плату за телефонні дзвінки в Україну. Такий крок – вияв справжньої солідарності з нашою державою та її народом», – написав Кулеба.

Читайте також: Рада Європи зупинила членство Росії у двох органах

Зазначимо, Кулеба заявив, що глава італійської дипломатії Луїджі Ді Май запевнив його по телефону, що Італія підтримає відключення Росії від SWIFT. Водночас попри війну, яку Росія розгорнула проти України, Північноатлантичний альянс наполягає на праві Української держави самостійно обирати безпекові союзи, до яких вона хоче приєднатися. 

Також додамо, що міністр оборони Польщі Маріуш Блащак заявив про прибуття в Україну колони польських вантажівок з боєприпасами для української армії. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!