На правах реклами

Натхнення у часи війни. У Львові відкривають виставку з унікальними роботами художників

6147 0
18 жовтня у Citadel Inn – Gastro Boutique Hotel & Restaurant відбудеться відкриття мистецької виставки «Мистецтво жити!», де будуть роботи українських та іноземних художників.

У бурхливих періодах війни мистецтво стає необхідною втіхою та способом виразу почуттів, надії та опори для людей, які переживають трагедії та стрес. Воно може об'єднувати суспільство, створюючи платформу для вираження глибоких емоцій та рефлексії над подіями війни. Так, у середу, 18 жовтня, о 18:30 відбудеться відкриття виставки «Мистецтво жити!» у Citadel Inn – Gastro Boutique Hotel & Restaurant (вул. Грабовського 11). 

Як каже художник Юрій Денисенков, треба працювати без натхнення, бо натхнення приходить під час роботи.

Чи може бути мистецтво під час війни 

Однозначно – так! Адже ми боремося за нашу культуру, за наш спосіб життя. Саме тому українці прагнуть захистити свою свободу від імперської навали, тому й кожен в тилу старається робити щось важливе для свого народу, своєї нації та її культури.

Завдання митців – надихати суспільство навіть у час війни. Задля цього міжнародна мистецька група зібралась в арт-резиденції Citadel Inn – Gastro Boutique Hotel & Restaurant на планер Citadel Art Plein Air.

Більше двох тижнів знані митці, такі як Олег Денисенко, Владислав Шеришевський, Альбіна Ялоза, Олена Придувалова, Сергій Корнієвський, Ед Потапенков, Юрій Денисенков, Катерина Ганейчук, Konrad Dobrucki та Paulina Mirowska працювали над темою «Мистецтво жити!». 

Результатом цієї роботи стали понад 20 творів, які будуть представлені на відкритті виставки, яка пройде у Lobby Цитаделі. 

Відвідавши захід, ви зможете надихнутись творами, поспілкуватися із авторами та придбати те, що припаде до душі. Вхід вільний.

Відкриття виставки буде відбуватись під акомпонемент флейти та в затишній спокійній атмосфері. 

Подія триматиме місяць. Більш детальну інформацію про неї можна отримати за телефоном +38 050 432 48 00 або у соціальних мережах Citadel – Gastro Boutique Hotel & Restaurant.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!