На 30-річчя SoftServe на аукціоні зібрали понад п'ять млн грн для львівської 125-ки

1131 0
Загалом на аукціоні було представлено 45 лотів, серед яких військові артефакти, спортивні сувеніри з підписом відомих українських спортсменів тощо.
Фото: SoftServe

Фото: SoftServe

11 липня SoftServe провів благодійний вечір з нагоди 30-річчя компанії, де збиралися лідери, партнери та друзі компанії. Основною заходу став аукціон на підтримку ЗСУ. Усі зібрані кошти з понад чотирьох десятків лотів, а це рекордні 5 млн 388 тисяч грн, скерують на потреби 125 ОБр ТрО.

«Пам’ятаю, як зателефонував мені давній друг компанії SoftServe – Ростислав Тістик (ред. Координатор Центру підтримки 125-Ї бригади) та запропонував зустрітись з командиром нашої львівської бригади, Генерал-лейтенантом Артуром Горбенком, щоб обговорити, як і чим ми можемо допомогти захисникам. В результаті нашої розмови виникла ідея зібрати лідерів і друзів компанії з нагоди ювілею компанії, і спільно зібрати кошти на допомогу 125-їй бригаді», – розповів про ідею створення спільного проєкту на підтримку 125-ї бригади співзасновник та член Ради директорів SoftServe Тарас Кицмей.

Читайте також: Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ

Загалом на аукціоні представили 45 лотів, серед яких були військові артефакти, спортивні сувеніри з підписом відомих українських спортсменів, а також численні вироби мистецтва. Родзинкою аукціону стали артефакти, підписані відомими громадськими та політичними діячами України.

Найдорожчими лотами стали:

  • державний прапор з підписами президента України Володимира Зеленського та бійців 125-ї бригади ТРО ЗСУ – 1 млн грн;
  • державний прапор із підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – 1 млн грн;
  • картина з цінних порід натурального каменю виробництва компанії Modriz – 370 тис. грн;
  • картина Катерини Зубік «Дерево Життя» – 290 тис. грн.

 

Окрім аукціону, гості мали змогу зробити благодійний внесок на потреби 125 бригади, придбавши благодійні сертифікати. Завдяки цьому додатково зібрали 253 тисяч 618 грн донатів.

«Це приклад не лише у передових інноваціях, розвитку та популяризації України на світовій арені, а приклад великого патріотизму та соціальної відповідальності. За це велика подяка співзасновникам і кожному працівнику», – підсумував результати аукціону Координатор Центру підтримки 125-Ї бригади ТРО ЗСУ Ростислав Тістик.

Зазначимо, що організували аукціон співзасновники компанії SoftServe разом з командиром 125 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Артуром Горбенком та координатором Центру підтримки 125 бригади Ростиславом Тістиком. 

Для довідки

SoftServe – найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Понад 10 000 співробітників працюють у більш як 50 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (США). Компанія працює над понад 900 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA та інших великих технологічних компаній.

Фото надала компанія SoftServe

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!