Київ

На Бориспільському шосе через ДТП ускладнений рух авто

585 0
Фото: Патрульна поліція Києва

Фото: Патрульна поліція Києва

Водіїв попереджають про ускладнення руху на Бориспількому шосе у напрямку Києва. Тут сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у Патрульній поліції Києва.

«До уваги учасників дорожнього руху. У зв'язку з ДТП на Бориспільському шосе, рух транспорту ускладнений у напрямку міста Києва. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Голосіївський райсуд столиці визнав винним актора Остапа Ступку в справі про ДТП у нетверезому стані

Народному артисту суд призначив покарання у вигляді обмеження волі на 3 роки та позбавив права керування на 8 років. Також з нього стягнуть близько 10 тисяч гривень, які пішли на експертизи.

Адвокат пояснив, що обмеження волі зобов'язує актора з'являтися в спеціальні установи для виконання суспільно-корисних робіт.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: ДТП, київ дтп

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!